U bent hier : Testritten voertuigen > Actualités > Steven Casaer - De chrono liegt niet
Steven Casaer - De chrono liegt nietEMC37

 

  


 

Steven Casaer

De chrono liegt niet

 

Het eerste nederlandstalige boek over rijtechniek, specifiek bedoeld voor de circuitrijder, van de hand van Steven Casaer. 128 pagina's, ruim 75 foto's, technische tekeningen en cartoons, in een luxueuse harde kaft. Een ideaal geschenk voor iedere circuitfanaat, coureur of coureur-in-spe ! En voor uzelf natuurlijk.

In dit boek neemt de auteur de lezer mee op de queeste naar steeds weer die fracties van seconden tijdwinst waar het in de motorsport om draait. Messcherpe analyses worden in helder advies omgezet, waarbij elk deelaspect wordt opgehangen aan een hoogst onderhoudende anecdote. Verrassend openhartig wordt er een blik gegund op de interne keuken van de racerij en zonder terughoudendheid maakt de auteur de lezer deelgenoot van zijn schat aan ervaring. Deze eerste uitgave van Steven Casaer staat bol van de analyses en praktische tips waar zowel professionele racers als gepassioneerde circuitrijders hun voordeel mee kunnen doen in de zoektocht naar steeds snellere rondetijden.

“De Chrono Liegt Niet...” is te koop aan de prijs van 39 € via verschillende verkoopkanalen.

Wenst u meer te weten te komen over de inhoud, de schrijver en de verkooppunten van “De Chrono Liegt Niet...”, surf dan snel naar www.dechronoliegtniet.be

 

 

http://www.essai-automobile.com
Mei 2009

 

Information de l'importateur
info@essai-automobile.com